123 Machineverhuur

Waarom is jouw bedrijf participant van de Green Business Club Eindhoven Spoorzone?
123 Machineverhuur is een landelijke speler als het gaat om verhuur van werkmaterieel voor de bouw, GWW, industrie en evenementen. In maart 2019 hebben wij onze 11e vestiging mogen openen, in Eindhoven. In regio Eindhoven wordt veel aan de weg getimmerd, en daar is kwalitatief goed materieel voor nodig. Bij de bouw en onderhoud van diverse projecten is het beperken van de impact op het milieu een sterke drijfveer voor 123 machineverhuur om te blijven investeren in de nieuwste technieken.
Wat doet het bedrijf al op het gebied van duurzaamheid (praktijkvoorbeelden duurzaamheid) en welke wens is er nog?
123 Machineverhuur is onderdeel van de Inter-Rent groep, waaronder tevens Inter-Techno en Gencom vallen. Door ons altijd dicht in de buurt van de klant te plaatsen, proberen wij de tijd op de weg zo veel mogelijk te minimaliseren. Ons machine park is voor een groot percentage uitgerust met stage IV/V motoren. Daarnaast vervangen wij doorgaans na 5 jaar ons materieel, wat ertoe resulteert dat ons park altijd aan de meest actuele milieueisen voldoet. Daarlangs beschikken we reeds over elektrische minigravers, shovels, hoogwerkers en heftrucks.

In navolging op bovenstaande vraag: hoe kan de Green Business Club Eindhoven Spoorzone hierbij helpen?
Door ons te helpen met het opbouwen van een groot netwerk van partners en klanten in de regio Eindhoven en daarbuiten. Die van ons verwachten dat ook wij blijven investeren in de hoogst haalbare normen. Om zo op de bouwplaatsen en bij het onderhoud van verschillende projecten in de spoorzone bij te dragen aan een vermindering van de milieu belasting.
Wat is je persoonlijke betrokkenheid bij de Green Business Club Eindhoven Spoorzone? 
Het bijwonen van bijeenkomsten die bijdragen aan onze kennis op het gebied van duurzaamheid vind ik waardevol.