2024/05/02 geplaatst in Algemeen

Ons duurzame netwerk groeit en bloeit

Deze lenteperiode brengt het belang van een duurzame toekomst steeds duidelijker naar voren. De natuur komt vroeg in bloei en het is nat. Maar er is ook goed nieuws: er zijn steeds meer nieuwe Green Business Clubs die hier iets aan willen doen! Green Business Club Nederland is blij dat er bij bedrijven en overheden veel animo is om samen te werken, zoals in Rotterdam Kop van Zuid, Hilversum Sportpark, Schiphol Oost en Amersfoort Stationsgebied.

Het Green Business Clubnetwerk bestaat nu uit 18 lokale clubs die zich met 400 aangesloten organisaties inzetten voor deze duurzaamheidstransitie. De clubs brengen bedrijven, instellingen en overheden samen met als doel gezamenlijk duurzame initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren. Door kennis te delen, middelen te bundelen en gezamenlijke projecten op te zetten, kunnen deze clubs een positieve impact hebben op de verduurzaming van lokale gemeenschappen en de regionale economie.

Green Business Club Amsterdam Zuidoost bestaat net een aantal weken. En op dit moment worden Green Business Clubs opgericht in Rotterdam Kop van Zuid, Hilversum Sportpark, Schiphol Oost en Amersfoort Stationsgebied. De oprichting van Green Business Clubs biedt een platform voor samenwerking en kennisuitwisseling, waardoor de transitie naar een duurzamere toekomst wordt versneld.

Wil jouw organisatie participeren in een van deze clubs of is er op jouw bedrijventerrein/werklocatie behoefte aan samenwerking? Neem dan contact op met Diederik Imfeld (diederik@greenbusinessclub.nl) of Annika Six – van der Hoeven (annika@greenbusinessclub.nl) voor meer informatie.