Gepost door Green Business Club - Zaanstad
2022/07/29 geplaatst in Mobiliteit

Meld je aan voor de Fiets Fun E-bike Probeeractie!

Gezonde en vitale medewerkers, dat wil toch iedereen? Met de Fiets Fun E-Bike Probeeractie inspireren én activeren wij met onze partner Breikers medewerkers om vaker de fiets naar het werk te pakken.

Als werkgever hoef je niets te doen! Green Business Club (GBC) Zaanstad en Breikers bieden volledige ondersteuning met deze actie. Maak gebruik van een online reserveringssysteem en de effectmeting gaat via een gebruikersenquête. Daarnaast ontvang je promotiemateriaal voor de interne communicatie. Alle zorg wordt uit handen genomen en meedoen is eenvoudig, gratis en vrijblijvend.

Kick-off
Op maandag 26 september as wordt op feestelijke wijze 12 e-bikes en 6 speed pedelecs aan de eerste deelnemers overhandigd. Vanuit Amsterdam CS brengt vaardienst de Zaanferry alle fietsen naar de haltes Hembrugterrein en Zaantheater waar een ontvangstcomité van deelnemende werknemers en -gevers, bestuurders en de initiatiefnemers GBC Zaanstad en Breikers klaar staan. Samen met jou maken we een inschatting van het fietspotentieel onder jouw werknemers. Geef aan welk en hoeveel promotiemateriaal je wilt ontvangen, neem de fietsen en het promotiemateriaal in ontvangst en je bent ready to go!

Inspiratiesessie Fiets
Tips en tricks nodig om binnen jouw organisatie aan de slag te gaan met fietsstimulering? In oktober kunnen participanten van GBC Zaanstad deelnemen aan de inspiratiessie ‘Fiets’ van Breikers waarin deskundigen jou meenemen in de diverse aspecten van fietsstimulering.