2020/11/23 geplaatst in Afval, Circulair

Meld je aan voor de Circulair Inkopen Accelerator!

Copper8, PHI Factory en Green Business Club Nederland bundelen hun krachten met een nieuwe online leermethode die alle waardevolle kennis over circulair inkopen voor iedere professional op de eigen werkplek toegankelijk maakt. Participanten van de lokale Green Business Clubs krijgen de unieke kans om exclusief deel te nemen aan deze nieuwe online training. Aanmelden voor de training in maart kan nu!

Veel bedrijven hebben ambities rond het minimaliseren van grondstofverbruik, oftewel het verhogen van hun circulariteit. Circulair inkopen is hier onlosmakelijk mee verbonden en een onmisbaar onderdeel om te komen tot zero waste. Maar waar begin je en hoe verduurzaam je je inkoopbeleid? Er blijkt bij alle participanten van lokale GBC’s veel behoefte te zijn aan een aanpak voor Circulair Inkopen. Copper8, PHI Factory en Green Business Club Nederland bundelen daarom hun krachten met een nieuwe online leermethode die alle waardevolle kennis over circulair inkopen voor iedere professional op de eigen werkplek toegankelijk maakt. Doe in 8 weken, 120 minuten per week, kennis op over duurzaam en circulair inkopen en pas deze ook direct toe in een pilotproject!

 

Deelname
Participanten van lokale Green Business Clubs krijgen de unieke kans om deel te nemen aan deze nieuwe online training Circulair Inkopen voor een gereduceerd tarief. Het leerplatform wordt samen met GBC Nederland ontwikkeld en is voor zowel inkopers als collega’s vanuit het facilitaire werkveld of ICT-beheer, die te maken hebben met inkoopvraagstukken, zeer geschikt. Er kunnen 100 deelnemers meedoen aan de eerste Accelerator die maart 2021 plaatsvindt, dus meld je snel aan! Onder andere Waternet, Leaseplan, RAI Amsterdam, FMO en RVO gingen je al voor.

Meer weten?
Lees hier meer informatie of neem contact op met Lotte Gottschal via lotte@greenbusinessclub.nl.

Aanmelden
Meld je hieronder aan om mee te doen met de Circulair Inkopen Accelerator en start in maart!