Gepost door Green Business Club - Beatrixkwartier
2018/04/06 geplaatst in Energie, Event

Earth Hour ’18 | Glow in the Dark Party in Beatrixkwartier!

Earth Hour: een uur het licht uit voor een betere wereld. Hier hebben de meeste bedrijven in het Beatrixkwartier aan meegedaan. Dit mooie spektakel is opgenomen vanuit de lucht. The Hague Tech organiseerde samen met GBC Beatrixkwartier een Glow in the Dark Party.

Maak jij je zorgen om het klimaat van onze wereld?
Dan ben je niet de enige! De participanten van GBC Beatrixiwkartier deden mee aan Earth Hour, een initiatief van het Wereld Natuur Fonds. Hier doen jaarlijks wereldwijd miljoenen mensen en bedrijven aan mee. Dit wordt gedaan door gezamenlijk de lichten uit te doen voor één uur. In het Beatrixkwartier hebben een aantal bedrijven ook besloten mee te doen dit jaar. Dit heeft er voor gezorgd dat er een spannend spektakel te zien was om 20:30 uur in het Beatrixkwartier.

Om 20:30 uur precies ging de lichten van de bedrijven CAK, CBRE, Costervatorium, Haagse Poort, MN, NH Hotels, NN, PostNL, RVO, SDU, SKYMARK, The Hague Tech en het WTC voor één uur uit. Terwijl alle lichten uit waren hebben een aantal bedrijven deze kans gepakt om in het donker evenementen te organiseren. Zo organiseerde The Hague Tech samen met de Green Bussiness Club Beatrixkwartier een ‘Glow in the Dark Party’ waar mensen uit het Beatrixkwartier konden genieten van een feest in het donker met mooie licht effecten.