Gepost door Green Business Club Utrecht Centraal
2022/09/19 geplaatst in Algemeen

Kom naar het GBCU Lustrumfeest op donderdag 29 september!

Op donderdag 29 september organiseert Green Business Club (GBC) Utrecht Centraal een lustrumfeest. Dit feest zou eigenlijk in 2020 georganiseerd worden i.v.m. het 5- jarig bestaan, maar door Corona is dat uitgesteld. Nu vindt het wel plaats en vieren we dat we springlevend zijn!

Het is bijna zover, op donderdag 29 september 2022 viert GBC Utrecht Centraal eindelijk haar eerste lustrumfeest. Niemand minder dan onze burgemeester Sharon Dijksma komt dit feest openen om 16:00!

Dankzij jou als relatie bestaan we inmiddels niet vijf, maar al zeven jaar en zorgen we er met zijn allen voor dat het stationsgebied in Utrecht duurzamer en leefbaar(der) wordt. Net als alle GBCU-projecten die we met elkaar hebben gerealiseerd, willen we dit feest ook samen met jou vieren. We hopen dat jij erbij bent én jouw collega’s of warme netwerk meeneemt!

Back to the future!
Samen stappen we in de toekomst van een duurzaam en leefbaar stationsgebied Utrecht, oftewel Back to the future! Dit wordt het thema van ons lustrumfeest op donderdag 29 september 2022.

Programma

Locatie
Uniek in Nederland! Op 45 meter hoogte, in het centrale hart van het kantoorpand, ligt een fantastisch groen en twee verdiepingen hoog tellend park, oftewel Central Park! Compleet omgeven door glas, dus ideaal om even te relaxen, bij te praten, een wandeling te maken óf een event te faciliteren terwijl je geniet van het formidabele uitzicht. Dat is wat je noemt natuurlijke kwaliteit!

GBCU Café
Voorafgaand aan het lustrumfeest wordt een GBCU Café georganiseerd met het thema Zero Emissie Goederenvervoer. De inloop start om 14:15 uur en het programma start om 14:30 uur. Het is toegankelijk voor de genodigden van het lustrumfeest.

Aanmelden
Stap je met ons mee in de toekomst op het lustrumfeest? Dat kan! Meld je aan via het aanmeldformulier en we heten je van harte welkom op donderdag 29 september!

Heb je vragen? Neem contact op via utrecht@greenbusinessclub.nl