Gepost door Green Business Club - Rotterdam Alexander
2018/11/09 geplaatst in Geen categorie

Kick-off Rotterdam groot succes | Wethouder Kathmann: ‘Ik sta hier als trotse Rotterdammer!’

Woensdag 31 oktober was de feestelijke kick-off van Green Business Club Rotterdam Alexander. Met bijna honderd gasten en een inhoudelijk sterk programma, een groot succes! Ingrid Adriaanse, bekend van het RTL Z programma Business 010, was dagvoorzitter. Keynote speaker Maria van der Heijden, directeur MVO Nederland, toonde nog maar eens aan dat er nú wat  moet gebeuren om de klimaatdoelstellingen te halen; ‘Haastige spoed, is goed!’

Daarnaast was er een podium voor concrete projecten, zoals het innovatieve PowerNEST, autodelen met AMBER, stimuleren van elektrisch taxigebruik en gezamenlijke afvalinzameling. Nadat de founding partners zich voorstelden én hun handtekening zetten, was er gelegenheid na te praten tijdens de borrel. Techniek College Rotterdam toonde zich een uitstekend én duurzaam gastheer met vegetarische bitterballen, ander finger food en lekkere drankjes.

De handtekeningen zijn gezet, intenties uitgesproken en nu, op z’n goed Rotterdams… niet lullen, maar poetsen! Breeman BMW, Coca Cola, gemeente Rotterdam, N-toren, de Politie, Rabobank, Uniper,  Wilskracht Bar en Keuken en Zadkine | Techniek College Rotterdam zijn er klaar voor.