Gepost door Green Business Club - Amsterdam Sloterdijken
2021/09/16 geplaatst in Algemeen

Kick-off GBC Amsterdam Sloterdijken

Het is zover! Green Business Club (GBC) Amsterdam Sloterdijken is opgericht en dat gaan we vieren. De kaders en de thema’s zijn bekend en nu wordt het tijd voor actie: een duurzame toekomst voor Amsterdam Sloterdijken.

Het oprichtingsbestuur nodigt je graag uit voor de eerste live bijeenkomst van GBC Amsterdam Sloterdijken op Tuinpark De Groote Braak. Met de founding partners (Alliander, Arcadis, Arup,  Breikers, Gemeente Amsterdam, Milieu Service Nederland, NS, ORAM & Pantar) wordt GBC Amsterdam Sloterdijken gepresenteerd. De bijeenkomst staat verder in het teken van kennismaking en introductie van de thema’s waarmee we aan de slag gaan:

  1. Energie
  2. Mobiliteit & Logistiek
  3. Circulair
  4. Klimaatadaptatie & Vergroening

Green Business Club staat voor DOEN en REALISEREN. Binnen de vier projectgroepen worden concrete projecten opgetuigd met als doel om van Amsterdam Sloterdijken een groen, gezond en levendig gebied te maken.

Doe mee en sluit je aan. Aanmelden kan door een mail te sturen aan Ragna van Damme, programmamanager GBC Amsterdam Sloterdijken.

Routebeschrjiving:
Tuinpark De Groote Braak ligt in stadswildernis De Bretten: de unieke achtertuin van de bedrijven in het Sloterdijken-gebied.
Je bereikt de locatie door op de navigatie 1046 AP huisnummer 25 in te stellen. De locatie is ook uitstekend bereikbaar per OV-fiets vanaf Station Sloterdijk.
Vanaf het industrieterrein volg je de bordjes Grote Braak. Je moet een klein stukje over een fietspad rijden om er te komen, dat is legaal. Parkeren op het grote parkeerterrein en dan naar het Tuinpark lopen. De ingang van het Tuinpark en de ruimte van de kick-off herken je aan de twee groene vlaggen.