Gepost door Green Business Club Zuidas
2022/11/18 geplaatst in Mensen

Jaarlijkse inzamelingsactie voor Voedselbank Amsterdam geslaagd

De jaarlijkse inzamelingsactie voor Voedselbank Amsterdam van Green Business Club (GBC) Zuidas vond ook dit jaar plaats. Nieuw dit jaar was de samenwerking met TRKAMREPUS, de omgekeerde supermarkt waar je geen producten koopt, maar doneert. Van maandag 31 oktober tot en met vrijdag 11 november zamelden participanten op verschillende manieren in en met succes!

De inzamelingsactie
Op maandag 31 oktober startte de jaarlijkse inzamelingsactie voor Voedselbank Amsterdam en liep door tot en met vrijdag 11 november. Dit jaar was er een specifiek doel voor het geld: de aanschaf voor een elektrische vrachtwagen. Verschillende participanten van GBC Zuidas zamelden in voor Voedselbank Amsterdam. Medewerkers vulden de kratten op kantoren en doneerden geld via een QR-code. Nieuw dit jaar was de samenwerking met TKRAMREPUS, de omgekeerde supermarkt. Dit is een initiatief van KnappeKoppen waar klanten geen producten kopen, maar juist doneren. Gedurende de eerste week van de inzamelingsactie, stond de omgekeerde supermarkt in Circl.

Het resultaat
Dankzij de inspanningen van alle betrokken partijen, is er een prachtig resultaat behaald. In totaal zijn er 168 gevulde kratten naar de Voedselbank Amsterdam gegaan en is er een totaalbedrag van 15.000,- euro via donaties ingezameld.

Hartelijk dank aan alle inzamelaars: Bridgestone Mobility Solutions, Dynamo, Houthoff, Loyens & Loeff, NSI, RAI Amsterdam, Savills, Van Doorne, Van Lanschot Kempen, Vesteda, alle individuele donateurs, TKRAMREPUS en Circl!

Meer informatie
Heb je vragen over de jaarlijkse inzamelingsactie voor Voedselbank Amsterdam? Neem contact op met Margje Polman Tuin via margje@greenbusinessclub.nl.