2018/11/08 geplaatst in Afval, Algemeen, Logistiek, Mobiliteit

Green Business Clubs gaan voor emissievrije stadslogistiek in 2025

Participanten van de negen lokale Green Business Clubs werken met elkaar aan de verduurzaming van de bebouwde omgeving. In steeds meer steden en op bedrijventerreinen neemt de druk toe, door de hoeveelheid busjes en auto’s die producten en diensten leveren. Binnen een aantal Green Business Clubs wordt daarom samengewerkt tussen private en publieke partijen om de inkomende en uitgaande transport te verminderen en te vergroenen. Zo wordt gebouwd aan gezonde en leefbare woon- en werkomgevingen.

Green Business Club Nederland laat graag op de website de concrete projecten zien die binnen het netwerk plaatsvinden. Lees hier over de aanpak rondom de verduurzaming van logistiek bij de GBC’s Utrecht Centraal, Den Haag Beatrixkwartier en Amsterdam Zuidas.

Begin 2019 organiseert GBC NL i.s.m. de lokale GBC’s en Hulshoff BV (landelijk partner) een symposium over emissievrije stadslogistiek. Meer informatie volgt op deze site; participanten en samenwerkingspartners ontvangen binnenkort een uitnodiging.

Wilt u meer informatie over het onderwerp? Mail dan naar diederik@greenbusinessclub.nl