Gepost door Green Business Club - Arnhem Gelderse Poort
2022/11/01 geplaatst in Mensen

Green Business Club en Vital-up gaan voor compleet vitaal kantorenpark

Green Business Club zet de komende jaren groots in op het stimuleren en ondersteunen van de vitaliteitsverbetering van de medewerkers op kantorenpark Gelderse Poort in Arnhem. Deze ambitie is onderdeel van een grotere doelstelling, namelijk het verduurzamen en toekomstbestendig maken van het bedrijventerrein.

Kantorenpark Gelderse Poort bestaat uit twintig kantoorpanden en huisvest ruim negentig bedrijven. “Groot en klein en uit allerlei verschillende branches, maar met name bedrijven in de zakelijke dienstverlening en de gezondheidszorg”, vertelt programmamanager Milan Zewald van Green Business Club Gelderse Poort. “Om de aantrekkelijkheid van het park te vergroten, realiseren wij projecten op het gebied van mobiliteit, energie, circulariteit en levendigheid. Onder dat laatste thema valt vitaliteit.” Deelname aan vitaliteitsactiviteiten is een vrijwillige keuze voor de ongeveer 5000 mensen die er werken.

De vitaliteit op het bedrijventerrein optimaliseren
Green Business Club Gelderse Poort heeft diverse samenwerkingspartners, waaronder energieleverancier Equans, een mobiliteitsmakelaar van Slim & Schoon Onderweg, de gemeente Arnhem en Vital-up (onderdeel van Sportbedrijf Arnhem en vitaliteitspartner van Vitaal Bedrijf ). “Samen met Vital-up hebben we subsidie aangevraagd om de vitaliteit op het bedrijventerrein te optimaliseren en die hebben we gekregen vanuit het preventie-akkoord”, aldus Zewald. “Vital-up is voor ons een passende partner, omdat zij een breed aanbod bieden en veel kennis hebben. En het is een partij die lokaal werkt en dus goed is ingeburgerd. Dat vonden we ook
belangrijk.”

Een andere reden op met Vital-up in zee te gaan, was het enthousiasme van projectleider Hayke van Valburg. Heel belangrijk om bedrijven daadwerkelijk de stap te laten zetten om met vitaliteit aan de slag te gaan, weet Zewald. “Want dat is nog best lastig. Op zich zijn bedrijven enthousiast, maar je merkt wel dat ze nu met personeelstekort en hoge werkdruk te maken hebben. Het mag allemaal niet te veel tijd kosten. Het vraagt veel actie om mensen te mobiliseren.”

Meer informatie
Het volledige artikel lezen, gepubliceerd door Vitaal Bedrijf? Klik op deze link!
Lees meer informatie over Vitaal Bedrijf.

Heb je vragen over GBC Arnhem Gelderse Poort? Neem contact op met programmamanager Milan Zewald, via geldersepoort@greenbusinessclub.nl.