Gepost door Green Business Club - Arnhem Gelderse Poort
2022/06/09 geplaatst in Algemeen, Mensen

Gelderse Poort gaat vitaal met de Gezondheidscheck!

Gelderse Poort gaat vitaal!

In 2020 heeft Green Business Club (GBC) Gelderse Poort een onderzoek uitgevoerd onder gebruikers van het park de Gelderse Poort. Hieruit is gebleken dat er met name behoefte is aan meer levendigheid, onderling contact en verbinding. Sport, vitaliteit, kennissessies en ontmoeten werden hierin het meest genoemd. Sportbedrijf Arnhem (SA) en GBC Gelderse Poort hebben de handen ineen geslagen en gaan graag, samen met jullie, aan de slag om hier invulling aan te geven. De eerste stap is gezet en er wordt gewerkt aan een breed scala van activiteiten.

GBC Gelderse Poort en Sportbedrijf Arnhem slaan de handen ineen voor een vitaal en levendig bedrijventerrein/park. Speciaal voor alle participanten van GBC Arnhem Gelderse Poort is er nu een breed gratis aanbod aan sporten, bewegen, leefstijl en gezondheid.

De Gezondheidscheck
Weet jij hoe gezond je echt bent? Krijg inzicht in je mentale en fysieke gezondheid en advies om hier concreet mee aan de de slag te gaan. Wij maken graag een afspraak met je voor een gezondheidscheck. Dit wordt het uitgangspunt voor een vitaler leven. Hoe? Lees meer!

Wij nemen de Gezondheidschecks individueel af op kantorenpark Gelderse Poort. Een afspraak wordt gemaakt op aanvraag. Via onderstaande button is het mogelijk om je aan te melden. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Leefstijlcoaching
Fitter voelen en blijven! Hoe maak je gezonde keuzes? Dit en nog meer vragen? De leefstijlcoach ondersteunt jou om een plan op maat te maken en hoe je in actie komt. Lees meer!

Participant worden?
Wil je participant worden van GBC Arnhem Gelderse Poort? Neem contact op met Milan Zewald, programmamanager GBC Gelderse Poort via: geldersepoort@greenbusinessclub.nl of 06-5206 6167