Gepost door Green Business Club - Eindhoven
2019/06/13 geplaatst in Algemeen, Geen categorie

GBC Eindhoven Spoorzone verwelkomt drie nieuwe participanten

In het tweede jaar na de oprichting weten steeds meer bedrijven Green Business Club Eindhoven Spoorzone te vinden, als het gaat om verduurzaming en verlevendiging van het gebied. We verwelkomen drie nieuwe participanten in ons netwerk.

Interesting Vastgoed koopt, beheert, verhuurt en verkoopt commercieel vastgoed en gaat hierbij voor de lange termijn relaties aan met haar huurders en evalueert pro-actief haar portefeuille om deze continu in conditie te houden voor eventuele nieuwe behoeftes van de samenleving/gebruikers. 

Movement Real Estate richt zich op het ontwikkelen van duurzame en aantrekkelijke bouwwerken voor wonen en werken op centrumlocaties in stedelijke gebieden. In het geloof dat steden urbane, duurzame leefgebieden zijn, ook voor onze volgende generaties. 

Amber begon als idee over deelmobiliteit van drie studenten aan de Technische Universiteit Eindhoven. Dit idee is uitgegroeid tot een steeds groter wordend bedrijf met mobiliteitshubs verspreid over het land. Amber is participant geworden van GBC Eindhoven Spoorzone vanuit het idee dat ‘gebiedsontwikkeling, vastgoed en mobiliteit steeds meer integraal worden ingericht. Vanuit onze expertise kunnen wij een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Spoorzone Eindhoven,’ aldus Jasper Uljee, Regiomanager van Amber.

We heten deze bedrijven van harte welkom in het netwerk waarin we samenwerken aan een mooie, duurzame toekomst.