Gepost door Green Business Club - Fascinatio
2022/12/22 geplaatst in Mobiliteit

Fascinatio gaat voor bereikbaarheid

Tijdens onze eerste themasessie van mobiliteit en bereikbaarheid zijn wij onder leiding van voorzitter Esther Klüth de diepte ingegaan op onze vraag: hoe houden we samen ons Fascinatio bereikbaar voor nu en in de toekomst voor onze klanten en onze medewerkers?

Dankzij onze gastsprekers Ellery Landheer van Zuid-Holland Bereikbaar, Jaap Kik van de Gemeente Capelle aan den IJssel en Warner Vonk van BUUS vanuit het Mobility Lab hebben we meer inzicht gekregen hoe er komende jaren gewerkt wordt aan stadsontwikkeling, hoe we mobiliteit inzichtelijk kunnen maken en welke vormen van mobiliteit er zijn die ingezet kunnen worden.

In het kader van het Rotterdamse niet lullen maar poetsen, pakken we natuurlijk direct door.

MobiliteitsscanKomende maanden ondersteunen wij vanuit de GBC Fascinatio onze participanten en gaan we samen aan de slag met de mobiliteitsscan. Dit geeft ons inzicht in onder meer hoe onze doelgroep reist en waarom. Zodat als we dát weten, we initiatieven kunnen oppakken die ook daadwerkelijk een gerichte bijdrage gaan leveren aan onze vraag. Immers, meten is weten aan welke knoppen je kunt draaien om uiteindelijk resultaat te kunnen boeken.

Dank aan alle aanwezigen die hieraan hebben bijgedragen.

Meer informatie
Meer weten over deze themasessie of GBC Fascinatio? Neem contact op met Carola Kalishoek, programmamanager GBC Fascinatio via carola@greenbusinessclub.nl.