Gepost door Green Business Club - Eindhoven
2023/10/06 geplaatst in Algemeen

Eindhovense safari op groene daken

De jaarlijkse safari van Green Business Club Eindhoven Spoorzone vond op 5 oktober 2023 plaats op een bijzondere plek, namelijk Strijp-T!

Participanten en geïnteresseerden werden hartelijk ontvangen bij Vascobelo door Boudi Hoogedeure van Strijp-T, die ons verwelkomde met heerlijke koffie. Daarna begaven we ons naar een iconische ruimte met een prachtig uitzicht op het Klokgebouw en het recent geplaatste beeld van Gerard Philips.

Robert Koolen gaf als voorzitter van het bestuur een korte update over de lopende projecten, zoals de circulaire koffie en de lichten-uit-campagne. Daarna werden participanten bijgepraat over houtbouw met boeiende presentaties van Mark Compeer – Nice developers en Jurrian Knijtijzer – Finch Buildings, die hun enthousiasme deelden over houtbouw en de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Boudi nam de deelnemers vervolgens mee op een ontdekkingstocht door het gebouw en het gebied. We verkenden groene daken en unieke werkplekken, terwijl hij het geheim van Strijp-T en de hechte community met ons deelde.

Na de safari sloten we de dag af met een gezellige borrel, en het was geweldig om de hele club weer bij elkaar te hebben. Bedankt aan iedereen die deelnam en aan Strijp-T voor hun warme gastvrijheid!