Gepost door Green Business Club - Bunnik
2022/12/04 geplaatst in Mobiliteit

Eerste GBC band-op-spannings-pomp geplaatst bij de BAM in Bunnik

Vanuit Green Business Club Bunnik worden bij alle participanten band-op-spannings-pompen geplaatst met als doel het brandstofverbruik van medewerkers en bezoekers te verminderen. De eerste pomp is geplaatst bij BAM. Binnenkort wordt er ook een pomp aan de inwoners van Bunnik geschonken.

Op 23 november is de eerste band-op-spannings-pomp geplaatst bij participant BAM in Bunnik. Autorijden met je banden op de juiste spanning zorgt voor meer grip, minder brandstofverbruik (2 tot 5% minder) en minder slijtage van de band. In totaal levert dit automobilisten al snel 100 euro per jaar op.

Meer band-op-spanning-pompen in Bunnik
Vanuit GBC Bunnik worden bij alle participanten luchtunits van AIR-serv geplaatst en wordt er ook een luchtunit op een openbare plek, die ook voor inwoners van de gemeente Bunnik toegankelijk is, geplaatst. Deze luchtunits zijn te herkennen aan de kleur van GBC Bunnik en zijn voorzien met het logo van GBC Bunnik.

Hou onze kanalen in de gaten voor waar en wanneer de volgende pompen geplaatst worden!

Meer weten
Wil je meer weten over deze pompen? Neem contact op met Ragnhild Scheifes, programmamanager GBC Bunnik via bunnik@greenbusinessclub.nl.