Gepost door Green Business Club - Rotterdam Centrum
2021/11/16 geplaatst in Afval

Eerste CleanUp Walk van Rotterdam Centrum is een feit

Op 11 november 2021 hield Green Business Club (GBC) Rotterdam Centrum in samenwerking met Clear Rivers de eerste CleanUp Walk. Vijfentwintig deelnemers vanuit verschillende participanten gingen in groepjes, het centrum in om zo veel mogelijk plastic zwerfafval op te halen. De inzet was hoog, het fanatisme groot en de sfeer zat er goed in.

Het resultaat
Het gewicht van het opgehaalde plastic kwam uit op maar liefst 27,6 kilo. Van dit opgehaalde plastic zwerfafval maakt Clear Rivers 3D geprinte zitelementen en plantenbakken om terug te plaatsen in de stad. Dit draagt bij aan een schonere en mooiere stad.

Dit initiatief was de eerste keer dat participanten van GBC Rotterdam Centrum in het echt bij elkaar kwamen. De deelnemers namen het serieus en dit is zeker niet de laatste keer dat er een CleanUp Walk wordt georganiseerd in samenwerking met Clear Rivers.

Meer informatie
Ben je benieuwd naar deze editie van de CleanUp Walk en wil je meer informatie? Neem contact op met Marjon Uyterlinde, programmamanager GBC Rotterdam Centrum via marjon@greenbusinessclub.nl