Gepost door Green Business Club - Amsterdam Sloterdijken
2022/10/10 geplaatst in Algemeen

Drie vragen aan de nieuwe programmamanager GBC Amsterdam Sloterdijken

Begin deze maand is de nieuwe programmamanager, Eveline Klok, gestart bij Green Business Club (GBC) Amsterdam Sloterdijken. Hoog tijd voor een korte introductie!

1. Eveline, kun je iets over jezelf vertellen?
Natuurlijk. Ik ben Eveline Klok, ik kom uit Utrecht, maar woon sinds anderhalf jaar samen met mijn vriend in Amsterdam-Zuidoost. Ik houd van reizen. Het liefst wissel ik het ontdekken van nieuwe steden af met het opzoeken van wat rust in de natuur. Ik ben gek op gezelligheid en breng veel tijd door met mijn familie en vrienden. Sinds een aantal jaren werk ik vanuit mijn eigen bedrijf met en bij verschillende organisaties. Ik breng overzicht aan in uiteenlopende projecten en zorg dat de verschillende partijen, met vaak veel goede ideeën, samen gericht naar het resultaat toewerken.

2. Nu ben je terecht gekomen bij GBC Amsterdam Sloterdijken, ben jij ook een duurzaamheidsexpert?
Het toeval wil dat ik in contact kwam over deze rol als programmamanager, tijdens één van mijn meest duurzame vakanties. Een retour treinreis van Amsterdam Centraal, dwars door de Berninapas in Zwitserland naar een paar prachtige steden in Italië. Maar nee, ik ben geen duurzaamheidsexpert. Ik heb een bescheiden verleden in de duurzame mobiliteit, maar ben vooral geïnteresseerd én gedreven om alle aanwezige experts, enthousiastelingen (en degene die nog niet weten dat ze enthousiast zijn) in het gebied bij elkaar te brengen.

3. Klinkt mooi, welke rol ga jij daar als programmamanager in spelen?
GBC Amsterdam Sloterdijken bestaat nu ruim een jaar. De projectgroepen zijn hard bezig met een aantal mooie projecten. Samen met hen en het bestuur bouw ik als programmamanager verder aan de gezamenlijke beweging vooruit. We hebben als club grote ambities en het vertrouwen om samen met nog meer participanten, duurzame projecten neer te zetten. Met directe impact in het gebied. Natuurlijk gaan we dit steeds zichtbaarder doen. Dus, stay tuned en volg ons alvast via Linkedin zodat je niets hoeft te missen. Ben je nu al enthousiast en wil je als organisatie uit Amsterdam Sloterdijken vast verder kennismaken, mail dan naar eveline@greenbusinessclub.nl.