Gepost door Green Business Club - Rotterdam Alexander
2023/04/05 geplaatst in Afval

Derde editie van de Clean Up Walk Rotterdam Alexander

In 2020 en 2021 organiseerden wij samen met Business Club Prins Alexander de eerste twee edities van de Clean Up Walk Rotterdam Alexander. Wij zijn verheugd jullie uit te nodigen voor de derde editie!

Rotterdam Alexander – plasticvrij! Dat is het doel van deze mooie actie. Met elkaar stropen wij wederom de mouwen op voor een schone stad zonder plastic en vuil. Dit gaan wij doen op donderdag 11 mei i.s.m. het bestuur en de leden van de Business Club Prins Alexander.

Over de Clean Up Walk
Als jij het vorige keren hebt gemist, denk je nu misschien: wat houdt de Clean Up Walk Rotterdam Alexander in?! Het is een actie waarbij wij met medewerkers van de bedrijven uit het zakendistrict Rotterdam Alexander en omgeving zoveel mogelijk plastic vuil gaan inzamelen. Klik hier voor een terugblik op de succesvolle Clean Up Walk van 2021!

Twee jaar terug is er na 1,5 uur struinen door Rotterdam Alexander ruim 75 kilo zwerfafval opgehaald. Dit jaar gaan we in samenwerking met Clear Rivers, Solar DJ Buzz en sponsor Autohopper ons best doen om nog meer op te halen! Clear Rivers zorgt wederom voor de begeleiding van de opruimactie, Autohopper voor een te gekke Volkswagen ID. Buzz waarmee de Solar DJ ons weer zal voorzien van opzwepende klanken tijdens de Walk.

Het winnende team verdient een wisselbeker die elk jaar opnieuw kan worden veroverd door zo veel mogelijk afval te verzamelen.

Duur van de walk
De Clean Up Walk Rotterdam Alexander duurt ongeveer 1,5 uur. De route loopt door het shopping- en kantorengebied van Prins Alexander. Denk hierbij aan de Hoofdweg, Watermanweg, George Hintzenweg, Marten Meesweg en industrieterrein Prins Alexander (Koperstraat).

Wij vinden het belangrijk om een stuk bewustwording in de omgeving te creëren waarin wij werken en wonen. Help je mee? Meld je dan voor 11 mei aan!

Netwerkborrel
Wij maken hier uiteraard weer een gezellig relatie-evenement van voorzien van een warm ontvangst & na-borrel bij Wilskracht Bar & Keuken aan het Prins Alexanderplein.

Programma | donderdag 11 mei
14.15 uur         welkom door Green Business Club, educatief programma
14.45 uur         start CleanUp Walk
16.45 uur         einde CleanUp Walk en teamfoto met de ‘buit’
16.45 uur         netwerkborrel (hapje/drankje)
17.30 uur         afsluiting

Deelname
Klik op de link om je aan te melden of meld je aan via floor@greenbusinessclub.nl

Per bedrijf kun je kosteloos deelnemen met 1 team van vier personen. Wil je met meerdere teams/personen meedoen, dan bedragen de deelnamekosten € 25,- p.p.