Gepost door Green Business Club - Arnhem Gelderse Poort
2022/11/10 geplaatst in Mobiliteit

Deelfietsen op Gelderse Poort een feit!

Gemeente Arnhem , Green Business Club Gelderse Poort en Deelfiets Nederland werken samen in een pilot voor deelfietsen. Al eerder lieten wij weten dat er een E-hub op Gelderse Poort zou komen en inmiddels staan er 8 fietsen voor jullie klaar!

Je vindt ze op het terrein tussen Private Offices en Station 026. Het oude fietsenhok heeft plaatsgemaakt voor de ready-to-go e-bikes van Deelfiets Nederland. Ideaal voor de last mile van station Arnhem Zuid naar kantoor of voor klantbezoeken. Er staat ook een hub van Deelfiets Nederland op Station Arnhem Zuid dus inpluggen voor een enkele rit is mogelijk. Zo maken we ons park net weer wat beter bereikbaar en werken we aan vitaliteit en duurzaamheid.

Gebruik snel en eenvoudig één van de fietsen en ervaar vrijheid en gemak. Download de Deelfiets Nederland app op je mobiel voor de instructies en ontgrendel simpel jouw fiets. Meer informatie vind je op de site van Deelfiets Nederland of neem contact op via info@geldersepoort.nl of milan@greenbusinessclub.nl.