Gepost door Green Business Club - Amsterdam Sloterdijken
2022/09/26 geplaatst in Circulair

De impact van klimaatverandering door de ogen van de studenten van het ROC

Begin dit jaar deden de studenten van het ROCvA mee aan een 8-weeks traject dat ging over de impact van het huidig menselijk handelen op de natuur, duurzaamheid en circulaire economie. Tijdens inspiratie-, kennis- en doe-sessies werd er uitgebreid ingegaan op deze thema’s.

Audio-opnames
Studenten kregen t.a.v de sessies eveneens de opdracht om audio-opnames te maken over een duurzaamheidsonderwerp naar keuze. Eén hiervan willen we graag met jullie delen. Awa, 17 jaar vertelt op een heel persoonlijke manier wat klimaatverandering en de invloed van ons menselijk handelen met haar doet. Benieuwd naar de ervaringen van Awa? Beluister het fragment

Dit project is in samenwerking met Green Business Club (GBC) Sloterdijken, ROC van Amsterdam, gemeente Amsterdam en Milieu Service Nederland mogelijk gemaakt. Ook impact maken? Sluit je nu aan bij GBC Sloterdijken en verander mee.

Andere Green Business Clubs zetten zich in op het gebied van circulair
Naast GBC Sloterdijken, zetten ook andere lokale Green Business Clubs zich in om circulariteit in het gebied te implementeren. Ben je benieuwd naar wat andere lokale GBC’s doen binnen dit thema? Neem dan een kijkje op de GBC Kennisbank voor een impressie!