Gepost door Green Business Club Utrecht Centraal
2022/11/25 geplaatst in Algemeen, Energie

Bouwinvest en EBN B.V. ondertekenen convenant tijdens het stakeholdersontbijt

Op dinsdag 22 november vond het Stakeholdersontbijt van Green Business Club (GBC) Utrecht Centraal plaats. Veertig stakeholders ontmoetten elkaar, deelden kennis en kregen een update over de ontwikkelingen binnen de lokale club. Ook ondertekenden twee nieuwe partijen het convenant ‘Utrecht Centraal energieneutraal in 2030’: Bouwinvest en EBN B.V.!

Onder genot van een bakje koffie en de met geur van verse croissantjes waren 40 stakeholders aanwezig in het Green House Restaurant voor de nieuwe editie van het stakeholdersontbijt. Een jaarlijks ontbijt waar het draait om kennismaken met je buren en GBC Utrecht Centraal. 

Speciaal in het zonnetje stond de werkgroep Energietransitie
Voorafgaand aan de update vanuit de werkgroep Energietransitie, gaven Emma van Rest en Lara Simons een update voor de werkgroepen Circulair en Levendig.

Daarna volgde de update vanuit de werkgroep Energietransitie. Zeven participanten ondertekenden reeds het convenant ‘Utrecht Centraal energieneutraal in 2030’. Ton van Nimwegen vertelt hoe Rabobank invulling heeft gegeven aan dit convenant. Daarna ondertekenden twee nieuwe partijen het convenant: Bouwinvest en EBN B.V.!

Om invulling te geven aan het convenant, werkte InEnergie het afgelopen half jaar aan een Routekaart met daarin adviezen hoe we als collectief deze ambitie vorm kunnen geven. Onlangs is de Routekaart opgeleverd. De werkgroep Energietransitie gaat hier nu vol duurzame energie mee aan de slag!

Wil je meer weten over het convenant? Neem contact op met Mieke van Eerten-Jansen, werkgroep Energietransitie via mieke@greenbusinessclub.nl.