Gepost door Green Business Club - Arnhem Gelderse Poort
2023/07/17 geplaatst in Algemeen

Bergman Clinics op de Gelderse Poort gaat verbouwen

Sinds juli 2023 heeft Bergman Clinics zich gevestigd op de Gelderse Poort. Hoewel niet zichtbaar voor de buitenzijde, bevindt een deel van hun pand zich nog in casco. De huidige groei van het aantal patiënten vraagt om afbouw van de kliniek op korte termijn, waardoor zij onder andere 2 extra operatiekamers tot hun beschikking krijgen. De afbouw van dit deel van de kliniek vindt plaats van 7 augustus 2023 t/m 15 januari 2024.

Bij deze willen wij onze collega bedrijven van de Gelderse Poort attenderen op de aanwezigheid van een aantal bouwpartijen op ons terrein, en daarmee op bouwverkeer op de Gelderse Poort. Wij doen ons uiterste best eventuele overlast tot het minimum beperken. Mocht dit tot ongemakkelijke situaties leiden in de komende maanden, dan horen wij dit graag zodat wij kunnen interveniëren. Veel dank alvast voor ieders begrip.

Om een beter beeld te krijgen over Bergman Clinics en deze verbouwing, gingen wij in gesprek met Bianca Gommers, Clinic Manager.

Kun je kort wat over de kliniek verftellen? Wat doen jullie? Maar ook, hoeveel mensen werken er, hoeveel bezoekers komen er?
Bij Bergman Clinics | Bewegen in Arnhem kunnen cliënten terecht voor onder meer behandelingen van knie, heup, schouder, voet & enkel en behandelingen van de rug en nek. Cliënten die last hebben van hun bewegingsapparaat en daardoor beperkt worden in hun werk, sport of zelfs gewone dagelijkse activiteiten kunnen bij Bergman Clinics op de Gelders Poort geholpen worden, zodat ze weer pijnvrij en met plezier kunnen bewegen. Dit kan door middel van adviezen, medicatie en oefentherapie, of een operatieve behandeling. De kliniek bestaat uit drie verdiepingen met onder andere een polikliniek, een diagnostisch centrum (röntgen, echografie en MRI), een pijnkliniek en operatiekamers (klasse 1). Het team van medische specialisten bestaat uit Orthopedisch chirurgen, Neurochirurgen, Anesthesiologen en Neurologen. Op jaarbasis komen er op dit moment ruim 10.000 cliënten per jaar voor een consult en indien gewenst een behandeling in de kliniek. Bezoekers kunnen naast de deur parkeren. Bergman Clinics heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Behandelingen worden daarom gewoon 100% vergoed na verwijzing door uw huisarts en bij een medische indicatie.

Wat heeft jullie doen besluiten om voor Gelderse Poort te kiezen?
Bergman Clinics heeft bij de Gelderse Poort een aantrekkelijke locatie gevonden, waarbij de voormalige orthopedische kliniek uit Arnhem (voormalig: Medinova) en Ede (voormalig: Nedspine) zijn samengevoegd. De Gelderse Poort biedt een gemixt pallet aan bedrijven, onder andere een aantal zorgorganisaties. Essentieel voor onze cliënten is ook dat de Gelderse Poort uitstekend bereikbaar en toegankelijk is met de auto. Deze mix van positieve factoren, alsmede dat twee voormalig kantoorpanden konden worden samengevoegd tot een prachtige kliniek met het juist aantal benodigde m2, heeft geleid tot de keuze ons te vestigen op de Gelderse Poort.

Hoe ervaren jullie de locatie tot nu toe?
Wij ontvangen niets dan lof voor onze kliniek en locatie tot op heden, van onze cliënten, medewerkers en andere bezoekers. De Gelderse Poort is goed bereikbaar, oogt vriendelijk en netjes en draagt bij aan de warme en toegankelijke uitstraling die wij met onze kliniek voor ogen hebben.

Wat vind je van Green Business Club Arnhem Gelderse Poort?
Al voor onze verhuizing hadden wij veelvuldig contact met Green Business Club Arnhem Gelderse Poort. Ten tijde van onze verhuizing was de lokale club erg behulpzaam, onder andere door met ons mee te denken bij een aantal praktische zaken die wij moesten regelen ten tijde van de verhuizing. Denk hierbij aan contact met de gemeente onder andere inzake groen onderhoud, tijdelijke parkeerplaatsen en lokale leveranciers.

Bijna een jaar laten ervaren wij Green Business Club Arnhem Gelderse Poort als een actieve club die zich actief inzet voor verbetering van het kantorenpark. Denk hierbij onder andere aan vitaliteit van de medewerkers, duurzaamheid en kennisuitwisseling tussen bedrijven.

Zou je Gelderse Poort aanraden aan andere bedrijven die op zoek zijn in Arnhem?
Ik beveel de Gelderse Poort aan bij bedrijven die op zoek zijn naar een fris en goed bereikbare bedrijventerrein, waarbij met behulp van de aanwezige bedrijven actief gewerkt wordt aan vitaliteit van de omgeving.

Wat zou voor jullie nog van toegevoegde waarde zijn op Gelderse Poort? Wat zijn verbeterpunten?
In de toekomst willen wij bereikbaar zijn voor een toenemend aantal patiënten. Essentieel hierbij is de beschikbaarheid van parkeerplaatsen; een onderwerp dat onze aandacht heeft en verdiend op de Gelderse Poort.