Gepost door Green Business Club - Arnhem Gelderse Poort
2022/12/06 geplaatst in Energie

Arnhem zet de knop om. Word je eigen energie-expert!

Word je eigen energie expert en bespaar 10 – 15% op je energierekening! De gemeente Arnhem en de Arnhemse ondernemersverenigingen slaan de handen ineen om jouw energierekening als ondernemer of maatschappelijke organisatie omlaag te brengen. We hebben met elkaar nagedacht wat we kunnen doen voor de ondernemers.

Met de campagne Arnhem zet de knop om kun jij als Arnhemse ondernemer of maatschappelijke organisatie een gratis energieverbruiksmanager (P1 meter) aanvragen die wij ook nog bij je komen installeren.

Met deze P1 meters helpen we ondernemers om te besparen op hun energierekening. Via een app krijg je gedetailleerd en real time inzicht. Dit inzicht is nodig om de juiste keuzes te maken. Wat verbruiken machines bijvoorbeeld als ze stand-by staan, wat is het sluimervebruik in het pand en wat kost de gevelreclame in de nachtelijke uren?

Via de app kunnen dagen, weken en maanden eenvoudig met elkaar vergeleken worden. Ook geven we bedrijven de mogelijkheid vervolgens een energieadvies op maat aan te vragen, waarbij je ook meteen wordt geholpen deze maatregelen uit te voeren.

De campagne is nu live, maar wil je als eerste gebruik maken van deze actie? Kijk dan snel op www.arnhemzetdeknopom.nl en meld je aan! Direct een afspraak maken voor informatie en installatie kan ook via de aanmeldbutton.

Meer informatie
Heb je een vraag over het aanmelden, een gemaakte afspraak of iets anders?
Wij staan je graag te woord! Onze helpdesk is beschikbaar op dinsdag en vrijdag tussen 14:00 en 17:00 op nummer 026 – 303 3440