Loading Events

Werksessie GBC Fascinatio Capelle a/d IJssel (i.o.)

Op maandag 4 oktober staat de volgende werksessie gepland van Green Business Club Fascinatio Capelle a/d IJssel (in oprichting). Tijdens deze werksessie gaan de geïnteresseerde bedrijven in op de mogelijke ambities en projecten waar de toekomstige GBC mee aan de slag gaat.

Met behulp van financiële ondersteuning vanuit de provincie Zuid-Holland en gemeente Capelle a/d IJssel helpt GBC Nederland de lokale ondernemers bij het vormen van hun eigen collectief. Voor de zomer is de groep voor het eerst samengekomen in een energieke bijeenkomst. Dit vroeg om een vervolg in de vorm van een inhoudelijke werksessie. De agenda bestaat uit twee onderdelen:

 

  • Stilstaan bij de vorm: rolverdeling, voorwaarden (o.a. vast te stellen participantenbijdrage), samenwerking met de gemeente en samenwerking/ondersteuning vanuit GBC Nederland.
  • Maar de nadruk komt te liggen op de inhoud: wat zijn de meest kansrijke ambities en projecten om mee aan de slag te gaan en kunnen we hiervoor al de eerste stappen benoemen?

Interesse om aan aanwezig te zijn bij de werksessie? Stuur een mail naar Carola Kalishoek via carola@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.