Loading Events

Verkenning GBC Kop van Zuid

Op initiatief van Deloitte, Uniglobe Alliance Travel, TBI en Green Business Club Nederland, worden de mogelijkheden verkend voor het oprichten van een Green Business Club Kop van Zuid. Hiermee onderzoeken we hoe binnen thema’s als Mobiliteit, Leefbaarheid en Energie kennis kan worden gedeeld en deze kan worden omgezet in concrete (gezamenlijke) projecten om de Kop van Zuid te verduurzamen en te verlevendigen.

Vorig jaar is de groep voor het eerst bij elkaar gekomen voor een verkenning, wij nodigen u nu graag uit voor het vervolg. In deze sessie verdiepen we met een bredere groep bedrijven uit het gebied, de beoogde thema’s en mogelijke projecten en de contouren neer te zetten voor de organisatie.

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Deloitte, op 14 april van 11.00-12.30u. Aansluitend heeft Deloitte een lunch klaarstaan!

Adres
Wilhelminakade 1,
3072 AP Rotterdam

Meedenken en doen?
De Kop van Zuid groener, levendiger en duurzamer? Met een aantal bedrijven verkennen we de oprichting van een Green Business Club Kop van Zuid. Wil je met ons meedenken en doen? Aanmelden kan via info@greenbusinessclub.nl.

In verband met het voorkomen van food waste, laat bij de aanmelding weten als je niet bij de lunch aansluit.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *