Loading Events

Uitreiking Duurzaamheidsprijs Zuidas

Dit jaar reiken Green Business Club Zuidas, Hello Zuidas en Amsterdam Zuidas de Duurzaamheidsprijs Zuidas uit in verschillende categorieën! Innovatieve, impactvolle en inspirerende projecten op de Zuidas – groot en klein uit 2022; het komt allemaal voorbij in deze editie van de Duurzaamheidsprijs Zuidas. Of het nu gaat om een klein buurtinitiatief, een afgerond bouwproject, een innovatieve oplossing, een waardevol verduurzamingsplan of een mooie samenwerking die impact heeft op het gebied. Op 9 november vindt de uitreiking plaats bij AFC Sportpark ‘Goed Genoeg’!

Een welverdiend podium voor alle inzendingen
De ingezonden cases, worden net als in het duurzaamheidsverslag van de voorgaande jaren, gepubliceerd op de website. Iedereen zich kan laten inspireren door de duurzame projecten die op Zuidas zijn. Een mooi podium voor zowel de grote initiatieven met zichtbaarheid, alsook de kleinere projecten met een waardevolle impact in kleinere kring. Van innovatieve onderzoeken die nog verder uitgewerkt worden tot nieuwe duurzame gebouwen en projecten die motiveren tot meer duurzaamheid.

Uitreiking bij AFC Sportpark
Alle inzendingen worden verzameld en ingedeeld in de thema’s Mobiliteit, Energie, Gebouwen, Water & Groen, Afval & Circulariteit, Maatschappij en Openbare Ruimte. Een deskundige jury buigt zich over alle aanmeldingen, waarna op 9 november 2023 de prijzen worden uitgereikt tijdens een feestelijk bezoek aan AFC Sportpark.

Het volledige programma volgt nog!

Een terugblik naar de vorige editie? Lees meer.

 

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *