Laden Evenementen

Symposium (webinar) Circulair ondernemen loont!

Onder leiding van Roelof Hemmen

Samen met Duurzaam Capelle, Economisch Netwerk Capelle (ENC) en Circulair Ondernemen Challenge – Capelle aan de IJssel organiseert Green Business Club Rotterdam Alexander op dinsdag 6 oktober (om 15.45 uur) een interactieve webinar over circulair ondernemen, live vanuit het Isala Theater! Leer tijdens deze virtuele bijeenkomst dat samenwerking op gebied van duurzaamheid loont, wat kansrijk is en hoe je circulair zakendoen van de grond kunt krijgen.

Deze bijeenkomst leent zich bij uitstek om met uw hele business team te participeren. Geen theorie of vergezichten, maar juist de praktijk en hoe ondernemers een vliegende start maken. Deze bijeenkomst gaat over co-creatie. In de hoofdrol ondernemers die meedoen aan de Circular Challenge van de Rabobank, maar ook prachtige voorbeelden van succesvolle projecten buiten Capelle. We nodigen u uit om prangende vragen te stellen en ook de gemeente discussieert graag mee over hoe deze circulaire processen ondersteund kunnen worden.

Om niet te veel tijd te vragen en de aandacht vast te kunnen houden, gaan we in sneltreinvaart door het programma heen. Daarom blijft het niet bij dit ene contact/webinar. We gaan iedereen op de hoogte houden van ontwikkelingen op het gebied van circulair ondernemen. We volgen op met videoclips waarin de gestelde vragen, die niet tijdens dit webinar aan de orde zijn gekomen, door de specialisten uitgebreid worden beantwoord.

Word ook duurzame versneller en meld u hier aan. Het is kosteloos én waardevol. Wij kijken uit naar uw deelname, dus graag tot de 6e oktober!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *