Laden Evenementen

Online kennissessie EU-Taxonomy (in relatie tot SFDR en CSRD)

CSRD, EU-Taxonomy, SFDR; de wet- en regelgeving rondom verduurzaming wordt steeds complexer en uitgebreider voor bedrijven. Green Business Club (GBC) Nederland organiseert in 2023 i.s.m. een aantal partners een reeks online kennissessies om participanten van alle 17 GBC’s hierin te ondersteunen met kennis en mogelijkheden.

Om te beginnen met een sessie verzorgd door landelijk GBC-partner Colliers, waarin de EU Taxonomy centraal staat:

Online kennissessie EU-Taxonomy, in relatie tot SFDR en CSRD
Donderdag 25 mei  2023, 12.30 – 13.30 uur
Aanmelden kan via deze link
Na aanmelding wordt de Teams-link toegestuurd

Meer informatie
De EU-Taxonomy definieert wat duurzaam is en geeft leidraad aan wat een duurzame (vastgoed)investering is. De lijst kan worden gebruikt bij het opstellen van duurzaamheidsrapportages. Door vastgoedbeleggers die moeten rapporteren volgens de Sustainable Finance Directive Regulation (SFDR) of bedrijven die vanaf 2024 of 2025 gaan rapporteren aan de hand van de Corporate Sustainability Regulation Directive (CSRD). Wat dit precies inhoudt en hoe deze Directives zich verhouden ten opzichte de EU-Taxonomy komt aan bod tijdens de online kennissessie ‘EU-Taxonomy in relatie tot de SFDR en CSRD’ op 25 mei 2023 van 12:30 – 13:30u.

De kennissessie wordt begeleid door Eline Kik van GBC Nederland en de inhoud wordt verzorgd door Marije Nap van Colliers. Marije is Sustainability Consultant en houdt zich dagelijks bezig met duurzaamheidsvraagstukken binnen het vastgoed, waarbij de EU-Taxonomy, SFDR en steeds vaker de CSRD een grote rol spelen.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *