Loading Events

Lustrumfeest Green Business Club Zuidas

Proost mee op het lustrumfeest van Green Business Club Zuidas!

Green Business Club (GBC) Zuidas bestond op 29 maart 2021 precies tien jaar! Niet alleen is er lokaal al veel impact gemaakt, GBC Zuidas deelde ook de opgedane kennis én diende als blauwdruk voor de inmiddels vijftien andere lokale Green Business Clubs, verspreid over het hele land. Het  lustrumfeest vierden we graag in onze 10e levensjaar, maar door de toen geldende COVID-19 maatregelen werd dat uitgesteld. Nu is er een nieuwe datum waarin we het (uitgestelde) lustrumfeest, samen met jou feestelijk willen afsluiten: donderdag 9 juni 2022!

Tijden en programma
_

  • De inloop start om 18.30 uur waarbij je feestelijk wordt ontvangen door de Pretvormers en Stichting Accu.
  • Vanaf 19.00 uur beginnen we met een gezamenlijke proost en trappen we het korte en bondige interactieve programma ‘GBC gaat door’ af onder leiding van Joris Kurk, met bijdragen van bekende GBC’ers van toen en nu, Benjamin Fro, Nina met speciale cocktails en natuurlijk onze eigen Diederik met een spetterende quiz.
  • Er zijn veel lekkere hapjes (wel aan te raden iets kleins te eten vooraf) en drankjes en aansluitend op het inhoudelijk programma borrelen en feesten we onder begeleiding van de DJ met zijn swingende deuntjes. Eindtijd 23.00 uur (of zolang de energie erin zit). 

Locatie
Ox & Bucks, onderin het WTC
Strawinskylaan 11, 1077 XW Amsterdam

We raden aan om met de fiets of ov te komen. Parkeren van de auto kan o.a. in de parkeergarage onder het WTC.

Dresscode:
Feestelijk (eigen interpretatie). Tip: Neem je dansschoenen mee!

Impact maken vanuit verbinding
Elf jaar geleden startten we met GBC Zuidas vol ambitie om het gebied te verduurzamen met de spelers in het gebied. Vanuit verbinding maken we samen met onze participanten en bewoners de Zuidas bewuster, groener en meer leefbaar vanuit diverse projecten in de thema’s Circulariteit, Mobiliteit, Energie, Water & Groen en Mens & Maatschappij.

Kennis en ervaring delen
Niet alleen is er lokaal in die jaren veel impact gemaakt, GBC Zuidas deelde haar opgedane kennis én vormde een inspirerende blauwdruk voor de inmiddels vijftien andere lokale Green Business Clubs in het hele land.

Lustrumfeest
Het 10-jarig jubileum van GBC Zuidas vierden we het afgelopen jaar met diverse initiatieven en activiteiten. We trapten precies tien jaar na oprichting, op 29 maart 2021 af met de ondertekening van de ambitieverklaring door de CEO’s van onze toen 57 participanten onder toeziend oog van Wethouder Victor Everhardt. Inmiddels bestaat GBC Zuidas uit 60 participanten! Het lustrumfeest stond in eerste instantie op 8 december 2021 gepland, in onze 10e levensjaar. Door de toen geldende COVID-19 maatregelen kon dit geen doorgang vinden.

Trots op groei
We zijn trots op de betrokken participanten en samenwerkingen in ons netwerk. Sinds de oprichting op 29 maart 2011 is GBC Zuidas uitgegroeid tot een impactorganisatie met inmiddels 60 participanten die zich richt op concreet resultaat door het initiëren van duurzame projecten. Op 9 juni 2022 staan we, iets uitgesteld, feestelijk stil bij 10 jaar GBC Zuidas, laten ons prikkelen door een blik van buiten met een inspirerende spreker en proosten vooral graag met alle inspirerende mensen uit ons netwerk.

Aanmelden of meer weten?
Heb je vragen over het lustrumfeest? Neem dan contact op met Tonnie van der Varst via tonnie@greenbusinessclub.nl

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je aan via het aanmeldformulier

 

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.