Laden Evenementen

Landelijke GBC Safari 2023

Ook dit jaar brengen we het gehele GBC-netwerk bij elkaar en gaan we weer op Safari! Oftewel, inspiratie opdoen en elkaar ontmoeten tijdens de zevende editie van dit evenement waarbij we een kijkje nemen bij een van de 17 lokale Green Business Clubs (GBC). Participanten en samenwerkingspartijen zijn dit jaar welkom bij GBC Bunnik.

Wanneer: Dinsdag 27 juni 2023 van 15.00 (inloop vanaf 14.30) tot 17.15 uur, met aansluitend een netwerkborrel
Startpunt: Postillion Hotel Bunnik
Aanmelden: klik hier

Programma
Kennis delen én elkaar ontmoeten. Dat is wat centraal staat bij de safari! Dit jaar leidt GBC Bunnik u graag rond in hun gebied. Maak kennis met inspirerende projecten en ontwikkelingen rondom de spoorzone, waar betrokken bedrijven en projectleiders u meer vertellen over de ins en outs van hun project. Zo passeert u het groene dak van Vrumona (Heineken), het duurzame Anton van Dampad en de bandenpomp. Daar blijft het niet bij. GBC Bunnik vertelt u ook meer over hoe zij aan de slag gaan met duurzame mobiliteit en circulariteit. Als afsluiter volgt een feestelijke netwerkborrel, waar ruimte is om elkaar verder te ontmoeten en kennis uit te wisselen!

Achtergrond GBC Safari
De kracht van Green Business Club (GBC) zit in het lokale: op praktische schaal vanuit gezamenlijke belangen met de buren aan de slag om het gebied te verduurzamen. Maar waar te beginnen en hoe tussentijds inspiratie op te doen? Juist daar komt Green Business Club Nederland om de hoek kijken met de jaarlijkse GBC Safari die samen met één van de lokale GBC’s voor het brede netwerk wordt georganiseerd. De laatste Safari 2022 vond plaats bij GBC Eindhoven Spoorzone waar we o.a. de Trudo Toren bezochten en KnoopXL, Struikrovers en E-waste Arcade langskwamen als inspirerende projecten en ontwikkelingen. De eerste editie vond plaats in 2015 in Amsterdam Zuidas, waar we onder de grond meer leerden over warmte koude opslag en het we de hoogte opzochten voor een bezoek aan het Polderdak, het eerste waterbergende dak in Nederland!

Alle participanten en (externe) relaties van de lokale GBC’s worden uitgenodigd voor het evenement. Interessant voor collega’s? Breng gezellig een collega mee naar Bunnik (graag wel even aanmelden). 

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *