Laden Evenementen

Landelijk GBC Symposium “Duurzaamheid gaat door de maag”

Gaat naast liefde ook duurzaamheid door de maag? Catering en banqueting heeft met gemiddeld zo’n 30% een enorm aandeel in de CO2-voetafdruk van een gemiddelde bedrijf in de dienstensector. De roep om meer plantaardig neemt toe, net als de vraag om lokale producten en een korte keten. Ook de tijd van overdaad ligt achter ons, slimme technologieën helpen bij het verminderen van verspilling. En werkgevers realiseren zich dat een slim aanbod bijdraagt aan de vitaliteit van de medewerkers.

Zowel cateraars als opdrachtgevers zoeken elkaar op in het realiseren van duurzame ambities omtrent food & beverage (F&B). Het jaarlijkse symposium van GBC Nederland en partners staat in 2024 in het teken van voedsel en dranken en alles dat daarbij komt kijken.

Green Business Club Nederland verbindt en ondersteunt 18 lokale clubs. Doen staat hier voorop, maar met een jaarlijkse symposium met wisselend thema draagt GBC bij aan kennisdeling. In 2019 organiseerde GBC Nederland haar eerste symposium, met als thema emissievrije stadslogistiek. In 2020 kwamen 150 deelnemers naar Amsterdam voor het symposium rondom zero waste, in 2022 stond  het symposium in het teken van energieneutrale gebieden en begin 2023  van klimaatadaptie. De partners maken deze symposia op inhoudt en financieel mogelijk.

De participanten en samenwerkingspartners van alle 18 lokale GBC’s zijn welkom deze dag. 

Details volgen, maar zet deze dag alvast in uw agenda!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *