Loading Events

Kick-off Green Deal Waterweg 

GBC Waterweg ontwikkelt samen met de koplopers uit het gebied de Green Deal Waterweg ‘Verduurzaming Bedrijventerreinen’. Ondernemers, ondernemersverenigingen, adviesbureaus en overheden werken hierin samen om tot toekomstbestendig bedrijventerreinen te komen in de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Op 5 oktober vindt de kick-off van de Green Deal Waterweg plaats en u bent van harte uitgenodigd!

Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij u de inhoud van de Green Deal Waterweg en ondertekenen wij met de betrokken partijen de intentieverklaring waarmee we de ambitie uitspreken alle bedrijventerreinen in het Waterweggebied versnelt te willen verduurzamen. Vier pijlers die hierbij centraal staan:
– Energietransitie
– Circulaire Economie
– Duurzame Mobiliteit
– Klimaatadaptatie en vergroening

Daarnaast is deze kick-off bijeenkomst een uitgelezen kans om met vooruitstrevende bedrijven en het GBC Waterweg netwerk in gesprek te gaan! Want alleen met elkaar kunnen wij het verschil gaan maken in het bruisende Waterweggebied.

Noteert u alvast in uw agenda: 

Datum:          dinsdag 5 oktober 2021
Tijd:               17.00 uur – 19.00 uur
Locatie:         De Kroepoekfabriek

Na het plenaire programma sluiten we de bijeenkomst af met een netwerkborrel. Wij hopen u op 5 oktober te mogen verwelkomen! Meld u aan via deze link.

 

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.