Laden Evenementen

Green Business Club Safari 2021: GEANNULEERD

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom de Coronaregels voor evenementen (d.w.z.: geen versoepelingen tot 20 september) is de GBC Safari 2021 helaas geannuleerd. De Safari valt niet te organiseren met vaste zitplekken en die zijn essentieel bij een samenkomen van deze omvang.
Genodigden die zich hadden aangemeld hebben hier reeds bericht over ontvangen.

Oorspronkelijke bericht:

Op donderdag 9 september 2021 zijn alle participanten en samenwerkingspartners van de landelijke en lokale Green Business Clubs van harte welkom voor de jaarlijkse GBC Safari, dit jaar in Amsterdam Zuidas! Green Business Club (GBC) Zuidas is op 29 maart 2011 als eerste Green Business Club opgericht door onder andere ABN AMRO, ORAM en Zuidas – gemeente Amsterdam. Nu 10 jaar later is GBC Zuidas uitgegroeid tot een impactorganisatie met meer dan 55 participanten die zich richt op concreet resultaat door het initiëren van duurzame projecten. Als onderdeel van het 10 jarige jubileum zal de jaarlijkse GBC Safari in Amsterdam Zuidas georganiseerd worden.

Achtergrond
Tien jaar geleden werd de eerste Green Business Club opgericht in de Amsterdamse Zuidas. Nu zijn er totaal 14 GBC’s te vinden in Amsterdam Zuidas, Twente, Utrecht Centraal, Den Haag Beatrixkwartier, Rotterdam Alexander, Eindhoven Spoorzone, Duiven (Groene Allianties De Liemers), Gouda (Duurzaamheidsplatform Gouda), Arnhem Gelderse Poort, Zaanstad, Bunnik, Waterweg, Rotterdam Centrum en Amsterdam Sloterdijken.

Hoewel de focus bij GBC ligt op het lokale, is het delen van kennis en het opdoen van inspiratie bij andere GBC’s een waardevolle toevoeging van het GBC-netwerk. Daarom organiseert GBC Nederland jaarlijks een Safari; alle participanten en (externe) relaties van de lokale GBC’s worden hiervoor uitgenodigd. Voorgaande jaren waren we te gast bij GBC Zuidas (2015), GBC Beatrixkwartier (2016), Groene Allianties in Duiven (2017), Utrecht Centraal (2018) en bij GBC Rotterdam Alexander (2019) en in vogelvlucht langs alle GBC’s (online, 2020)

GBC Zuidas is jarig
Green Business Club (GBC) Zuidas is op 29 maart 2011 als eerste Green Business Club opgericht door onder andere ABN AMRO, ORAM en Zuidas – gemeente Amsterdam. Nu 10 jaar later is GBC Zuidas uitgegroeid tot een impactorganisatie met 56 participanten en een ambitieus duurzaamheidsprogramma. Als onderdeel van het 10 jarig jubileum host GBC Zuidas dit jaar de landelijke GBC Safari. 

Onder voorbehoud
Helaas moeten we nog steeds rekening houden met de COVID-19-omstandigheden. Uiteraard treffen we de nodige voorzorgsmaatregelen. We informeren u tijdig indien de Safari toch niet door kan gaan, of we uitwijken naar online.

Aanmelden en meer informatie
Aanmelden kan door het formulier in te vullen. Voor meer informatie, neem contact op met Eline Kik, via eline@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *