Loading Events

GBCU Café: Zero Emissie – Meten en Matchen!

Op 29 september organiseert Green Business Club Utrecht Centraal (GBCU) het GBCU Café Zero Emissie van 14:30-15:45 uur. Hoe staat het met de lokale catalogus voor leveranciers, innovaties voor micrologistiek en de best practises van onze participanten?

GBCU Cafe Zero Emissie – Meten en Matchen!

Tijdens deze speciale jubileu editie van het GBCU Cafe – we vieren ook ons 7 jarig bestaan – gaat het om meten en matchmaken voor Zero Emissie Goederenvervoer.

  • Meten: Welke (Zero Emissie) meters maakten we sinds 2018?

We presenteren de uitkomsten van het poortonderzoek in het Stationsgebied. Dit is een post Covid 0-steekproef bij de afleveradressen van onze participanten. Is de drukte weer bij het ‘oude normaal’? Zien we inmiddels meer Zero Emissie voertuigen en bundeling van goederen stromen?

  • Matchen: Met Utrechtse leveranciers voor minder kilometers!

Grote landelijke inkoopcontracten zijn niet perse de heilige graal. Kijk eens in onze eigen Utrechtse achtertuin! Daar zijn veel mooie dichtbij duurzame voorbeelden. Durf het gesprek aan over hoe zij een plekje kunnen verwerven in jouw inkoopstrategie.

Meer weten, of ben je een duurzame Utrechtse leverancier die gematcht wil worden? Neem contact op met projectleider Zero Emissie Karolien Niederer via karolien@hotspotlab.nl

Voor overige vragen, neem contact op met Tirsa van der Laan, programmamanager GBCU via tirsa@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.