Laden Evenementen

Eindpresentatie Gebouwenscans GBC Beatrixkwartier

Afgelopen periode heeft Equans in opdracht van Green Business Club (GBC) Beatrixkwartier data verzameld bij drie verschillende kantoor- participanten. Hoewel ook het voorkomen van onnodige brandende verlichting zorgt voor energiebesparing, valt ook impact te maken door aanpassingen aan de klimaatsystemen.

Equans presenteert deze middag de resultaten van het onderzoek in een adviesrapport (de gebouwenscan, pandpaspoort) met aanbevelingen aan de kantoor-participanten CAK, FMO en het Rode Kruis. De gebouwenscans van GBC Beatrixkwartier worden in een integraal rapport met de andere gebouwenscans van vijf GBC’s in Nederland geanalyseerd en gedeeld als best practice en inspiratie. Het streven is om samen met vijf andere GBC’s de aanpak ‘Versneld Energie Besparen’ voor juli 2023 te hebben doorgevoerd. De gebouwenscans zijn mede mogelijk gemaakt met de subsidie vanuit de Energiebespaarcoalitie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties.
Programma
12.15u: Inloop
12.30u: Start gezamenlijke lunch in zaal Atlas
– Welkom door Özlem Yalvaç , programmamanager GBCB en Willem van Leeuwen, FMO
– Presentatie resultaten en advies door Equans, Sabina van Driel Energieconsultant Equans
– In gesprek met genodigden over de resultaten en in te zetten acties op korte- en middellange termijn
– Afronding
 
Wil je meer weten over de aanpak om versneld energie te besparen? Of ben je nog geen lid van GBCB en wil je meer informatie? Neem contact op met programmamanager Özlem Yalvaç  via ozlem@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *