Loading Events

De GBCU Bomenveiling

Op 21 september 2023 vindt de GBCU Bomenveiling plaats. Als participant van de Green Business Club Utrecht kun je nu al een of meerdere bomen adopteren. Jouw bomen worden onderdeel van het Utrechtse Bomenbal en zullen na afloop een vaste plek krijgen in de stad. Zo groeien ze samen met je bedrijf mee naar een groenere toekomst. Welke boom wordt straks van jou?

In 2024 presenteert Green Business Club Utrecht Centraal in samenwerking met de Gemeente Utrecht het Utrechtse Bomenbal. In aansluiting bij het Future Green City Congres dat in 2024 plaats zal vinden, zullen meer dan 100 bomen het Jaarbeursplein transformeren tot een magische groene oase midden in de stad. Dit betekent; schonere lucht, verkoeling, toename van de biodiversiteit en betere opname van regenwater. Vergroening maakt het Jaarbeursplein versneld klimaatadaptief. En iedereen ervaart; dít is wat groen in de stad kan doen.

Meer informatie
Wil je meer weten over de GBCU Bomenveiling of het Utrechtse Bomenbal? Neem contact op met Lara Simons via larasimons@greenbusinessclub.nl.

Aanmelden
Ben jij erbij? Meld je dan aan via het aanmeldformulier!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *