Laden Evenementen

Circulair Inkopen Accelerator IV

Copper8, PHI Factory en Green Business Club (GBC) Nederland bundelen hun krachten met een nieuwe online leermethode die alle waardevolle kennis over circulair inkopen voor iedere professional op de eigen werkplek toegankelijk maakt. Participanten van lokale Green Business Clubs krijgen de unieke kans om exclusief deel te nemen aan deze nieuwe online training. Aanmelden kan t/m 1 december! Op 17 november is de laatste informatiesessie waarin deze leermethode en het aanbod verder worden toegelicht.

Veel bedrijven hebben ambities rond het minimaliseren van grondstofverbruik, oftewel het verhogen van hun circulariteit. Circulair inkopen is hier onlosmakelijk mee verbonden en een onmisbaar onderdeel om te komen tot zero waste. Het grote inkooppotentieel vanuit bedrijven kan als aanjager en voorbeeld dienen voor markt- en kennispartijen. Maar hoe stap je van ‘traditionele’ inkoop over naar inkoop van circulaire oplossingen? Dit vraagt een andere benadering dan ‘traditionele’ inkoop.

Er blijkt bij alle participanten van de lokale GBC’s veel behoefte te zijn aan een aanpak voor Circulair Inkopen. Hierin gaat GBC Nederland samenwerken met Copper8 en PHI Factory, beide kennispartners van de Green Deal Circulair Inkopen.

Door de Corona-uitbraak werken we allemaal vanuit huis, vergaderen we digitaal en worden trainingen online aangeboden. Tegelijkertijd neemt de urgentie van de circulaire economie alleen maar toe. Door middel van een gloednieuwe online leermethode, de Circulair Inkopen Accelerator, wordt alle waardevolle kennis over circulair inkopen voor iedere inkoopprofessional op de eigen werkplek toegankelijk gemaakt. De Circulair Inkopen Accelerator is een next level leerplatform dat de vraag naar e-learning combineert met sociale interactie en online challenges.

Tijdens deze sessie zal aan bod komen wat de Circulair Inkopen Accelerator precies inhoudt en wordt er geïnventariseerd welke bedrijven als koplopers hieraan mee zouden willen doen.

Meer weten en/of aanmelden? Neem contact op met Lotte Gottschal via lotte@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *