Loading Events

10 jarig jubileum Green Business Club Zuidas

Green Business Club (GBC) Zuidas bestaat op 29 maart 2021 precies tien jaar! Niet alleen is er lokaal al veel impact gemaakt, GBC Zuidas deelde ook de opgedane kennis én diende als blauwdruk voor de inmiddels twaalf andere Green Business Clubs, verspreid over het hele land. En dat gaan we vieren, verspreid over het jaar met verschillende activiteiten. Op 29 maart trapten we het lustrumjaar af en tekenden de CEO’s van de participanten onder toeziend oog van Wethouder Everhardt een nieuwe ambitieverklaring. Verder hebben we van alles in petto dit jaar, meer informatie volgt.

GBC Zuidas is op 29 maart 2011 opgericht. Nu bijna 10 jaar later is GBC Zuidas uitgegroeid tot een impactorganisatie met meer dan 55 participanten die zich richt op concreet resultaat door het initiëren van duurzame projecten. Er is een feestelijk en inspirerend programma in de maak om het 10 jarige jubileum verspreid over het jaar met verschillende activiteiten te vieren! Op 29 maart trapten we het lustrumjaar af en tekenden de CEO’s van de participanten onder toeziend oog van Wethouder Everhardt een nieuwe ambitieverklaring.

Meer informatie over de rest van het programma volgt z.s.m. Lees hier meer over de oprichting van Green Business Club Zuidas, de ambities en de blauwdruk die diende voor andere Green Business Clubs.

Meer weten? Of ook participant worden? Neem dan contact op met Eline Kik via eline@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.