Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Circulair Inkopen Training

In januari 2024 gaat de derde run van de Circulair Inkopen Training van start. Met deze training krijg je kennis over circulair inkopen die je direct in de praktijk kan toepassen op een zelfgekozen pilotproject. De training, ontwikkeld door PHI Factory, bestaat uit acht boeiende modules, elk met een looptijd van slechts twee weken. Na... Read more »

Landelijke Green Business Club safari

GBC Zaanstad

Het is weer tijd voor de Landelijke Green Business Club Safari! We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan dit inspirerende evenement: Ontdek Zaans Groen 3.0 en ga met Green Business Club Nederland mee op Safari in Zaanstad! Met ons netwerk dat steeds groter wordt - nu met 18 lokale GBC's en... Read more »

Landelijk GBC Symposium “Duurzaamheid gaat door de maag”

Gaat naast liefde ook duurzaamheid door de maag? Catering en banqueting heeft met gemiddeld zo’n 30% een enorm aandeel in de CO2-voetafdruk van een gemiddelde bedrijf in de dienstensector. De roep om meer plantaardig neemt toe, net als de vraag om lokale producten en een korte keten. Ook de tijd van overdaad ligt achter ons,... Read more »