Views Navigation

Event Views Navigation

Today

Start tweede groep: Circulair Inkopen Accelerator

Online

Aan de slag met circulair inkopen! Ja graag, maar hoe?! De Circulair Inkopen Accelerator biedt handvatten voor elke inkoopprofessional. Dit is een online leermethode ontwikkeld door PHI Factory die alle waardevolle kennis over circulair inkopen voor iedere professional op de eigen werkplek toegankelijk maakt. Zo kan ieder bedrijf gemakkelijk aan de slag met duurzamer en circulair inkopen.... Read more »

Young Green Business Club Zuidas netwerkborrel

Accenture Gustav Mahlerplein 90, Amsterdam

Altijd al willen meedenken over de verduurzaming van Zuidas? Kom dan op 30 maart van 17:00 - 19:00 uur naar de volgende Young GBC Zuidas netwerkborrel, wordt geïnspireerd en maak kennis met andere young professionals! Aanmelden kan hier Achtergrond GBC Zuidas spant zich met 70 organisaties gevestigd in Zuidas al 11 jaar in voor een... Read more »

Verkenning GBC Kop van Zuid

Deloitte Rotterdam Wilhelminakade 1, Rotterdam

Op initiatief van Deloitte, Uniglobe Alliance Travel, TBI en Green Business Club Nederland, worden de mogelijkheden verkend voor het oprichten van een Green Business Club Kop van Zuid. Hiermee onderzoeken we hoe binnen thema's als Mobiliteit, Leefbaarheid en Energie kennis kan worden gedeeld en deze kan worden omgezet in concrete (gezamenlijke) projecten om de Kop... Read more »

Kennissessie Afval preventie GBC x VANG

Online

Een digitale kennissessie op 11 mei 2023 van 10:00 tot 11:30 georganiseerd door Green Business Club Nederland i.s.m. VANG Buitenshuis, de vierde in een reeks (#1 Zero waste: communicatie & gedrag en #2 Swill: voorkomen is beter dan verwerken en #3 De koffiebeker). Ditmaal gaat het over afval preventie! De route naar Zero Waste is... Read more »

Groene Dakdiner

Allen & Overy

Op 13 juni vindt de derde editie van het Groene Dakdiner plaats! Een diner op grote hoogte voor eigenaren, beleggers, ontwikkelaars en beheerders van gebouwen in Amsterdam Zuidas. Tijdens deze avond maken zij kennis met de vele voordelen van een groen, blauw en/of geel dak en zullen zij deze zelf beleven. Het volledige programma volgt... Read more »

Uitreiking Duurzaamheidsprijs Zuidas

AFC Sportpark 'Goed Genoeg' Maurice Ravellaan 4

Dit jaar reiken Green Business Club Zuidas, Hello Zuidas en Amsterdam Zuidas de Duurzaamheidsprijs Zuidas uit in verschillende categorieën! Innovatieve, impactvolle en inspirerende projecten op de Zuidas – groot en klein uit 2022; het komt allemaal voorbij in deze editie van de Duurzaamheidsprijs Zuidas. Of het nu gaat om een klein buurtinitiatief, een afgerond bouwproject,... Read more »