Views Navigation

Event Views Navigation

Today

Start tweede groep: Circulair Inkopen Accelerator

Online

Aan de slag met circulair inkopen! Ja graag, maar hoe?! De Circulair Inkopen Accelerator biedt handvatten voor elke inkoopprofessional. Dit is een online leermethode ontwikkeld door PHI Factory die alle waardevolle kennis over circulair inkopen voor iedere professional op de eigen werkplek toegankelijk maakt. Zo kan ieder bedrijf gemakkelijk aan de slag met duurzamer en circulair inkopen.... Read more »

Groene Dakdiner

Allen & Overy

Op 13 juni vindt de derde editie van het Groene Dakdiner plaats! Een diner op grote hoogte voor eigenaren, beleggers, ontwikkelaars en beheerders van gebouwen in Amsterdam Zuidas. Tijdens deze avond maken zij kennis met de vele voordelen van een groen, blauw en/of geel dak en zullen zij deze zelf beleven. Het volledige programma volgt... Read more »

Landelijke GBC Safari 2023

Bunnik; exacte locatie n.n.b.

Ook dit jaar brengen we het gehele GBC-netwerk bij elkaar en gaan we weer op Safari! Oftewel, inspiratie opdoen en elkaar ontmoeten tijdens de zevende editie van dit evenement waarbij we een kijkje nemen bij een van de 17 lokale Green Business Clubs (GBC). Participanten en samenwerkingspartijen zijn dit jaar welkom bij GBC Bunnik. Wanneer:... Read more »

Uitreiking Duurzaamheidsprijs Zuidas

AFC Sportpark 'Goed Genoeg' Maurice Ravellaan 4

Dit jaar reiken Green Business Club Zuidas, Hello Zuidas en Amsterdam Zuidas de Duurzaamheidsprijs Zuidas uit in verschillende categorieën! Innovatieve, impactvolle en inspirerende projecten op de Zuidas – groot en klein uit 2022; het komt allemaal voorbij in deze editie van de Duurzaamheidsprijs Zuidas. Of het nu gaat om een klein buurtinitiatief, een afgerond bouwproject,... Read more »