Gepost door Green Business Club - Rotterdam Alexander
2018/10/09 geplaatst in Afval, Algemeen, Circulair, Energie, Evenementen, Mobiliteit

31-10 | Kick-off GBC Rotterdam Alexander

Tijdens een bijeenkomst in Rotterdam Alexander eind 2017 sprak Willem Groenendijk, Rayondirecteur Rabobank en een van de initiatiefnemers GBC Rotterdam Alexander, de ambitie uit het duurzaamste gebied van Nederland te willen worden. Nog geen jaar later slaan 8 bedrijven in het gebied de handen ineen. Tijdens de kick-off van GBC Rotterdam Alexander 31 oktober  2018 presenteren zij hun concrete duurzaamheidsprojecten en stellen de founding partners zich voor.

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door Zadkine | Techniek College Rotterdam, Duurzaam Onderwijs en Kennis participant van GBC Rotterdam Alexander. Dagvoorzitter Ingrid Adriaanse, bekend van het RTL Z programma Business 010 presenteert het programma met daarin onder andere een rol voor spreker en inspirator Maria van der Heijden, directeur MVO Nederland die gelooft in impact en veranderkracht van bedrijven waarbij sustainable leadership een belangrijke rol speelt. Met haar levensmotto ‘stel je doelen groot, dan mis je ze niet’ weet zij menig ondernemer te inspireren.


V.l.n.r. Ingrid Adriaanse, Maria van der Heijden, Barbara Kathmann en Eline Kik

Daarnaast zijn Barbara Kathmann, Rotterdamse Wethouder Economie, en Eline Kik, directeur GBC Nederland aanwezig. Aansluitend op het inhoudelijke programma is er een netwerkborrel om nader kennis te maken met participanten, ondernemers en vertegenwoordigers van verschillende organisaties en instanties.

Meer informatie over de bijeenkomst en aanmelden, klik hier.