2018/06/19 geplaatst in Algemeen, Evenementen

3 juli | Safari door het Utrechtse Stationsgebied!

Participanten en samenwerkingspartners van lokale GBC’s zijn van harte uitgenodigd voor het jaarlijkse, landelijke Green Business Club-evenement: de GBC Safari op 3 juli 2018 in het stationsgebied van Utrecht! Er is een rondleiding door het gebied langs verschillende duurzame hotspots. Een mooie gelegenheid elkaar te leren kennen en inspiratie op te doen.

Programma
We starten in het Stadskantoor van gemeente Utrecht, vanaf 14.30 uur (inloop) bent u daar welkom voor een kopje koffie. Vanaf 15.00 uur gaan we op pad langs o.a. The Green House, de Moreelsebrug, WKO’s, de Complimentenpoort, Groene Bouwhekken, We Drive Solar en gaan we het zonnepanelen-dak op van het Beatrixgebouw. Spot the big five! Om 17.00 uur sluiten we af met een feestelijke borrel.

Achtergrond
Zeven jaar geleden werd de eerste GBC opricht in de Amsterdamse Zuidas. Nu zijn er GBC’s te vinden in Twente, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Duiven (Groene Allianties-DEC Liemers) en zijn er GBC’s in oprichting in o.a. Arnhem, Emmen en Zaandam.

Hoewel de focus bij GBC ligt op het lokale, is het delen van kennis en het opdoen van inspiratie bij andere GBC’s een waardevolle toevoeging van het GBC-netwerk. Daarom organiseert GBC Nederland jaarlijks een Safari. Voorgaande jaren waren we te gast bij GBC Zuidas (2015), GBC Beatrixkwartier (2016) en bij Groene Allianties in Duiven (2017). Kennismaking met de andere GBC’s en aangesloten bedrijven en het opdoen van inspiratie staat deze middag centraal.

Klik hier om u aan te melden voor de Safari.