Gepost door Green Business Club - Eindhoven
2018/03/09 geplaatst in Geen categorie

16/4 | Werksessie GBC Eindhoven Spoorzone

Green Business Club Eindhoven Spoorzone is officieel opgericht! Er zijn naast de initiatiefnemers al verschillende bedrijven en organisaties die zich hebben gemeld om lid te worden van GBC EHV Spoorzone. Uiteraard willen we naast de huidige participanten andere partijen interesseren om deel te nemen aan dit initiatief. Maandag 16 april organiseren wij een bijeenkomst voor participanten.

Nu is het tijd om concreet aan de slag te gaan en projecten te formuleren. Hiervoor organiseren wij een werksessie waarbij een aantal workshops worden georganiseerd t.a.v. de thema’s Energie, Mobiliteit, Afval en Leefbaarheid. Graag nodigen we geïnteresseerden uit om hierbij aanwezig te zijn. Gezamenlijk gaan we in discussie over de doelen en activiteiten waarbij uw input zeer op prijs wordt gesteld. We zijn welkom bij Ernst & Young.

Programma – 16 april:
15.00 uur – Ontvangst en introductie op thema’s
15.45 uur – Workshops in groepen
16.45 uur – Terugkoppeling uit workshops
17.15 uur – ‘Wrap-up’ werksessie
17.30 uur – Afsluitende borrel in de Sky-bar van EY

Aanmelden
Graag aanmelden door middel van een e-mail aan: tijmen@greenbusinessclub.nl.

GBC Eindhoven Spoorzone wordt de aanjager van verduurzaming in dit gebied. Wij geloven in de kracht van de samenwerking en willen concrete duurzame projecten neerzetten waarmee het gebied nog aantrekkelijker en levendiger wordt gemaakt. Initiatiefnemers GBC Eindhoven Spoorzone: Heijmans, ProRail, NS, Ernst & Young, Rabobank EindhovenVeldhoven en TU Eindhoven. In de komende maanden willen wij de verbinding maken met andere bedrijven en organisaties zodat de GBC uitgroeit tot een sterke club van duurzame ondernemers. Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens de werksessie en natuurlijk dat uw organisatie zich aansluit bij dit initiatief. Mocht u nog vragen hebben, neemt u gerust contact op.