Tirsa van der Laan nieuwe programmamanager van GBC Utrecht Centraal

In april nam Tirsa van der Laan het stokje over van Judith Sterkenburg, die Green Business Club Utrecht Centraal na drie jaar als programmamanager verlaat. Ze laat een stevige club na aan de nieuwe programmamanager, met veel mooie gerealiseerde en lopende projecten.

Tirsa van der Laan is een gedreven projectmanager die zich heeft gespecialiseerd in duurzaamheid. In 2009 werkte zij bij Wij zijn koel, een klimaatadviesbureau. Na een lange omzwerving in de non-profit sector, profit sector, op festival en in plastic kastelen is zij nu weer werkzaam in de duurzaamheid, met kennis van zaken en een enorme drijfveer bij te dragen aan een leefbare planeet. Ze richtte The Green Plan op, waarmee ze ‘eerste hulp bij verduurzamen’ aanbiedt aan bedrijven. Met een hart voor duurzaamheid én haar binding met Utrecht, is ze een zeer geschikte programmamanager voor GBCU:

Ik begrijp de zakelijke kant van het bedrijfsleven en ik bezit de know how om te verduurzamen. Naast GBCU doe ik klussen (zzp) zoals sustainability management bij Elevation in Utrecht en als Green Expert bij Green Events. Ik geef ook graag workshops op het gebied van duurzaamheid aan bedrijven en particulieren. Mijn interesse gaat in het bijzonder uit naar de gebieden consumptie & waste management. Ik zie er naar uit om samen met jullie Utrecht, onze stad, te verduurzamen! Een (virtuele) koffie is altijd mogelijk!

Kennismaken met Tirsa? Dat kan! Mail naar tirsa@greenbusinessclub.nl.

Judith Sterkenburg was drie jaar programmamanager van Green Business Club Utrecht Centraal. Met haar kennis en ervaring op het gebied van communicatie haalden projecten van GBCU regelmatig de media en wist ze GBCU op de kaart te zetten:

Ik wil jullie allemaal onwijs bedanken voor de mooie tijd bij de GBCU, voor jullie enthousiasme en de mooie projecten die zijn opgezet. Het is alweer 3 jaar geleden dat ik begon, toen ik net in Utrecht was komen wonen. Door de GBCU heb ik de stad (en dan met name het stationsgebied) in rap tempo leren kennen en een heel mooi netwerk kunnen opbouwen. Nogmaals, dank daarvoor!

Judith is vanaf heden te bereiken via judith@frisscommunicatieprojecten.nl.


Top pagina
Green Business Club | Voorwaarden | Website door Toast Design