Presentatie Duurzaamheidsverslag Zuidas 2016

Het Duurzaamheidsverslag 2016 is bijna klaar voor de drukker! GBC Zuidas, Hello Zuidas en gemeente Amsterdam presenteren het nieuwe verslag p 12 april bij Cycle Space.

Eén keer per jaar brengen gemeente Amsterdam, Zuidas, Green Business Club Zuidas en Hello Zuidas een duurzaamheidsverslag uit over het gebied. Hierin leest u de belangrijkste duurzame ontwikkelingen in het gebied van 2016, geïnitieerd door bedrijfsleven, overheid en andere organisaties. Het wordt een dynamische bijeenkomst waarbij verschillende sprekers hun duurzame acties in Zuidas toelichten.

Ook dit jaar hebben we voor de presentatie een bijzondere locatie gevonden. De presentatie vindt plaats bij het nieuwe, nu nog te bouwen Cycle Space, aan de zuidzijde van Station Zuid, naast Julia’s. Cycle Space is een (tijdelijke) inspirerende werk- en ontmoetingsplaats waar innovatie op het gebied van fietsen en het stimuleren van fietsgebruik centraal staan.

Vanaf 15.30 uur ben je welkom bij Cycle Space, het programma start om 16.00 uur. Na afloop (rond 17.00 uur) is er een borrel.

Bij veel belangstelling krijgen participanten van Green Business Club Zuidas en Hello Zuidas voorrang.


Top pagina
Green Business Club | Voorwaarden | Website door Toast Design