Officiële oprichting Green Hotel Club

No way back… Dat komt goed uit, want dat willen we ook niet! Vooruit is de enige optie! Naast de lokale Green Business Clubs, start  een nieuw initiatief: Green Hotel Club. In plaats van ondernemers in een bepaald gebied die samen duurzame initiatieven ondernemen, is het nu een specifieke branche die elkaar opgezocht heeft en samen gaat werken en mooie projecten en thema’s.

Omdat hoteliers zich zorgen maken over de toekomstbestendigheid van de hotelbranche hebben zij vandaag getekend als bestuur van Stichting Green Hotel Club. In vervolg op de door de City of Amsterdam ingezette Koplopersgroep Circulaire Hotels, hebben zij als hoteliers nu de handschoen opgepakt. Met deze nieuwe stichting gaan zij met de aangesloten hotels in Groot – Amsterdam verschillende projecten uitrollen om met hotels een leidende rol te vervullen in de transitie van de bezoekerseconomie van Amsterdam.

Bij Notariskantoor Boose Meilink hebben Marielle van Rumpt (Koninklijk Instituut voor de Tropen | Conferences & Events en voorzitter), Volkert Geertsen (Postillion Hotels en secretaris) en Patty van der Meer (The Albus Hotel Amsterdam City Centre en penningmeester) op 30 januari 2023 zich gecommitteerd aan deze stichting. Het bestuur heeft Thijs Koster aangesteld als programmamanager van de stichting.

Op 28 maart zal de officiële lancering zijn en het jaarplan overhandigd worden aan wethouder Sofyan Mbarki.


Top pagina
Green Business Club | Voorwaarden | Website door Toast Design