De Dutch Green Building Council, de beheerder en ontwikkelaar van de BREEAM-NL keurmerken, heeft vier verschillende keurmerken operationeel: Gebiedsontwikkeling, Nieuwbouw en Renovatie, In-Use en Sloop en Demontage.

BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie is in Nederland hét keurmerk om nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties te beoordelen op duurzaamheidsprestatie. BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie is er voor kantoren, retail, scholen, industriële gebouwen, woningen, bijeenkomst- en logiesfuncties en datacenters.

Met BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie worden gebouwen beoordeeld op negen verschillende duurzaamheidsonderwerpen: management, gezondheid, energie, transport, water, materialen, afval, landgebruik en ecologie en vervuiling. Sinds de introductie in 2010 zijn al meer dan honderd certificaten uitgereikt voor opgeleverde nieuwbouwprojecten of grootschalige renovaties. Steeds meer ontwikkelaars, beleggers, vastgoedeigenaren en ook eindgebruikers zien de voordelen van een BREEAM-NL certificaat.

Meer informatie: BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie

BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie

1 Project

Projecten die gebruik maken van BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie

Zuidas van het Aardgas

GBC Zuidas

In Zuidas zijn al diverse maatregelen genomen om gefaseerd van het gas af te gaan. Binnen…

Bekijk project

  • > € 1.000
  • 12 maanden
  • 4
  • Gebied