Energiebesparen en netwerken tijdens evenement EZ, RVO en ECE

Wat: Evenement Energie Besparen en Netwerken
Waar: Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Wanneer: Maandag 28 november, 13.00 uur

Bent u benieuwd hoe andere bedrijven met succes energiebesparing en duurzame energie toepassen? En wilt u kans maken op de EZ Energy Award ter waarde van € 25.000 netto? Kom dan naar het Evenement Energie besparen en netwerken met het ministerie van Economische Zaken op maandag 28 november in de Van Nellefabriek in Rotterdam.

Tijdens dit evenement doet u kennis op over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van energiebesparing en duurzame energie voor uw bedrijf. Luister naar inspirerende sprekers, neem deel aan de sessies, bezoek de stands. Laat u informeren over financieringsmogelijkheden, praktijkvoorbeelden en de nieuwste technologieën. Zodat ook u aan de slag kunt gaan met energiebesparing binnen uw bedrijf. Energiebesparing binnen uw bedrijf is eenvoudiger dan u denkt.

Voor wie?
Veel partijen houden zich al bezig met verduurzaming en het verminderen van het energieverbruik. Het ministerie van Economische Zaken komt graag in contact met de MKB-ers, maar ook met intermediairs, de dienstensector, installateurs en mede-overheden om te weten wat er speelt.

De EZ Energy Award: stuur in en win € 25.000,- (belastingvrij)
Onderdeel van het evenement is de uitreiking van de EZ Energy Award. In aanloop naar het evenement wordt een prijsvraag uitgeschreven voor een ondernemer die een aansprekende en inspirerende energiebesparing binnen het bedrijf heeft gerealiseerd. Een onafhankelijke vakjury kiest uit de inzendingen drie genomineerden en een winnaar. De genomineerden krijgen een eervolle vermelding. De winnaar ontvangt € 25.000,- netto die u kunt investeren in verdere verduurzaming van uw bedrijf.

Inschrijven
Bent u de meest energiebesparende ondernemer, stuur dan uw energiebesparing uiterlijk 16 oktober 2016 in. Meedoen is eenvoudig, Schrijf u nu in!

Organisatie
Het ministerie van Economische Zaken organiseert dit evenement en de award in samenwerking met Expertisecentrum Energiebesparing en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Meer informatie over aanmelden volgt binnenkort op de website van RVO.

Meer agenda op greenbusinessclub.nl


Top pagina
Green Business Club | Voorwaarden | Website door Toast Design