Green Hotel Club bestaat uit verschillende projectgroepen.

Het uitwisselen van kennis en best practices staan centraal, concrete projecten worden voorgelegd om draagvlak te inventariseren. Daarnaast komen leden in selectiever gezelschap samen voor de uitvoering van projecten.


Projectgroepen

Biodiversiteit & Ecosystemen

Doelstellingen van de projectgroep Biodiversiteit & Ecosystemen worden aan deze pagina toegevoegd, zodra de ambities en werkgroepen in dit thema zijn geformuleerd.

Meer info

Energie

Doelstelling van de projectgroep Energie is het reduceren van energieverbruik, het stimuleren van duurzaam opwekken van elektriciteit en gebruik van duurzame energie.

Meer info

Gezondheid & Welzijn

Doelstellingen van de projectgroep Gezondheid & Welzijn worden aan deze pagina toegevoegd, zodra de ambities en werkgroepen in dit thema zijn geformuleerd.

Meer info

Maatschappij & Cultuur

Doelstellingen van de projectgroep Maatschappij & Cultuur worden aan deze pagina toegevoegd, zodra de ambities en werkgroepen in dit thema zijn geformuleerd.

Meer info

Materiaal

Doelstellingen van de projectgroep Materiaal worden aan deze pagina toegevoegd, zodra de ambities en werkgroepen in dit thema zijn geformuleerd.

Meer info

Mobiliteit

Doelstellingen van de projectgroep Mobiliteit worden aan deze pagina toegevoegd, zodra de ambities en werkgroepen in dit thema zijn geformuleerd.

Meer info

Voedsel

Doelstelling van de projectgroep Voedsel is het reduceren van voedselverspilling, het stimuleren van slimme inkoop en het gebruik maken van initiatieven die voedselverspilling tegengaan.

Meer info

Water

Doelstellingen van de projectgroep Water worden aan deze pagina toegevoegd, zodra de ambities en werkgroepen in dit thema zijn geformuleerd.

Meer info