Word participant van Green Business Club Hilversum Sportpark en werk samen aan het verduurzamen en verlevendigen van het gebied Hilversum Sportpark

In Hilversum werkt Green Business Club met een aantal bedrijven en organisaties aan het verduurzamen van het gebied. Binnen in-oprichting-zijnde projectgroepen worden concrete projecten bedacht en uitgevoerd die aansluiten bij de gezamenlijke ambitie. Help mee het gebied te verduurzamen en sluit aan! Neem contact op met programmamanager Annika Six – van der Hoeven voor een vrijblijvend gesprek.

Concrete initiatieven

U vindt partners om gezamenlijk concrete initiatieven en activiteiten op het gebied van duurzaamheid in gang te zetten en te houden.

Netwerk

U krijgt direct toegang tot een uitgebreid netwerk van koplopers in duurzaam ondernemen.

Actieve deelname

U kunt actief deelnemen in projectgroepen gericht op concreet resultaat.

Inspiratie

U kunt anderen inspireren met uw ideeën en activiteiten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Platform

U draagt via een gezamenlijk platform actief bij aan de profilering van zowel uw eigen organisatie als uw vestigingsplaats als internationaal koploper in duurzaamheid.

Facilitatie

U kunt rekenen op een faciliterende rol vanuit Green Business Club voor het oppakken van duurzame initiatieven. U heeft invloed op het programma van Green Business Club Hilversum Sportpark


Neem contact op!

Contact